Claudia Țapardel: Andreea Paul și Cătălin Predoiu, demers ridicol

Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel critică demersul celor din PNL care cer demisia premierului Victor Ponta și a ministrului Finanțelor Darius Vâlcov pentru că vor să reducă prețul la alimente pentru toți românii. 

"Nu am mai auzit niciodată ca Opoziția să ceară demisia Guvernului pentru că acesta din urmă vrea să reducă prețurile la alimente pentru cetățeni. Este ridicol că "marele PNL" prin vocea foștilor membri și colaboratori ai Cabinetului Boc, Andreea Paul și Cătălin Predoiu, cere demisia Guvernului Ponta pentru că în noul Cod Fiscal sunt propuse mai multe reduceri de taxe și impozite, inclusiv TVA de 9% la alimente. În sfârșit vom avea prețuri decente pentru coșul zilnic al românilor și răspunsul Opoziției este să ceară demisia Guvernului" a subliniat Claudia Țapardel, potrivit unui comunicat de presă remis DCNEWS. 

Adevăratul motiv al demisiei lui Maior din fruntea SRI. Ce spun… 

Eurodeputata PSD a adăugat: "Îi aduc aminte copreședintei PNL Alina Gorghiu că reducerea TVA-ului și a cotei unice sunt măsuri promise românilor și de vechiul PNL și de USL. Să ceri demisia primului Guvern care se ține de cuvânt este absolut ridicol, mai ales venind din gura unor persoane care se pretind a fi liberale. Doamna Paul, domnul Predoiu și, mai nou, doamna Gorghiu nu înțeleg că o țară poate fi condusă și cu măsuri de relaxare fiscală pentru ei tăierile sunt măsura eficienței guvernamentale". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel