Clasament WTA. Simona Halep, clasare, punctaj

Românca Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicității luni, în timp ce Irina Begu a reușit un salt de 20 de poziții, de pe 58 pe 38, după titlul cucerit duminică la București.

Halep se află la 185 de puncte de liderul Karolina Pliskova și are un avans de aproape 700 de puncte față de Angelique Kerber, a treia clasată.

Sorana Cîrstea se află în continuare pe locul 53, Monica Niculescu a coborât un loc, în timp ce Ana Bogdan, semifinalistă la BRD Bucharest Open, a urcat patru poziții și se află acum pe 104, cea mai bună clasare din cariera sa.

Un salt spectaculos a reușit și Alexandra Dulgheru (76 locuri), până pe 218. Gabriela Ruse a urcat 26 de poziții (276), iar Jaqueline Cristian a urcat 31 de locuri, fiind acum pe 310.

La dublu, Monica Niculescu a coborât un loc și este pe 15, Raluca Olaru a reușit un salt de 9 locuri și se află pe 35, cea mai bună clasare a carierei, după titlul cucerit la București alături de Irina Begu, care a urcat și ea 19 locuri, fiind acum pe 51. Simona Halep a coborât o treaptă și este pe 75.

În ierarhia WTA Race la simplu, pentru Turneul Campioanelor, Simona Halep este în continuare lider, urmată de Karolina Pliskova. Sorana Cîrstea a coborât o poziție și se află pe 35, Irina Begu a urcat 21 de locuri și se află pe 39, iar Mihaela Buzărnescu a coborât două locuri și încheie prima sută, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel