Clasament WTA. Simona Halep, avans față de Wozniacki

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep ocupă primul loc în clasamentul WTA pentru a 43-a săptămână în cariera sa, având un avans de peste 2.000 de puncte faţă de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta locului secund.

România are încă cinci reprezentante în top 100 WTA, conform ierarhiei care a fost dată publicităţii luni: Mihaela Buzărnescu (locul 21), Sorana Cârstea (51), Irina-Camelia Begu (59), Monica Niculescu (62) şi Ana Bogdan (83). La dublu, cea mai bine clasată jucătoare din ţara noastră este Irina Begu, aflată pe locul 26.  

Amintim că Simona Halep se va duela cu Kaia Kanepi în prima rundă a turneului US Open. Meciul are loc luni și va fi transmis în format LIVE TEXT pe DC News de la ora 18:00. Halep a refuzat să se prezinte ca o mare favorită a US Open, ultimul turneu de Mare Şlem din acest an, afirmând că "toate jucătoarele din Top 10 pot câştiga acest turneu", relatează AFP.

"Eu nu am sentimentul că sunt cel mai sus, iar celelalte jucătoare sunt undeva mai jos. Toate suntem pe aceeaşi linie, iar eu încerc să câştig meciuri când intru pe teren. Eu pot să spun că am şanse mari să cuceresc titlul, dar este dificil de spus că sunt favorită, chiar dacă sunt Nr.1 mondial. Trebuie să ne uităm la nivelul de joc, toată lumea joacă foarte bine, fiecare meci, fiecare tur este dificil", a mai spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel