Clasament ”Te cunosc de undeva!”, finală 2022. Pepe: Vor trece de trei ori prin chinul aflării rezultatelor

Semifinala celui de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva!” se anunţă a fi una cu mari emoţii.

De data aceasta, pe lângă votul juriului şi cele 5 puncte pe care concurenţii şi le acordă între ei, cea mai importantă notă va aparţine publicului prezent pe platoul de filmare, care poate răsturna orice clasament.  

Dacă Jo şi Liviu Teodorescu, prin câştigarea ultimei gale, şi-au asigurat un loc în mare finală, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte 7 cupluri ale transforming show-ului de la Antena 1, care vor trăi cu mari emoţii verdictele: „Concurenţilor le vor bate rău inimile în această seară, pentru că vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor şi al schimbărilor de clasament: întâi juriul, apoi notarea dintre ei şi, în cele din urmă şi cel mai important, nota publicului, care poate răsturna orice clasament!”, a dezvăluit Pepe, în vreme ce Alina a completat: „La fel ca juriul, publicul poate acorda note între 5 şi 11, iar punctajele obţinute pot fi uriaşe şi pot schimba clasamentul!”. 

Cine sunt cele 3 cupluri de artişti care vor concura alături de Jo şi Liviu Teodorescu în finala Te cunosc de undeva! şi ce momente încărcate de emoţie au pregătit concurenţii pentru semifinala transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Citește și...

S-a aflat când începe America Express – Drumul Aurului

America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit. Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane. Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale.

La fel ca până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel