EXCLUSIV  Clan de interlopi, CRUZIME incredibilă: Sacrificarea unui STRUȚ, motiv de laudă LIVE. Tudor Ionescu: Ne REVOLTĂ pe toți. SFIDEAZĂ!

Tudor Tim Ionescu
Tudor Tim Ionescu

Tudor - Tim Ionescu, a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre cruzimea de la Murgeni.

Interlopii din Murgeni au șocat întreaga țară cu imagini greu de privit. Aceștia au decis să schimbe tradiția tăiatului porcului de Crăciun cu tăiatul struțului, așa că au transmis totul printr-un live pe Facebook. Aceștia au fugărit struțul și apoi l-au tăiat, sub ochii privitorilor.

"Ştim că s-a tăiat orice fel de lucru, dar ce arătăm noi acum cam greu. Vă arătăm ce se întâmplă", a spus unul dintre ei în live-ului pe Facebook, arată România TV.

Tudor - Tim Ionescu, reacție fermă, în exclusivitate pentru DC NEWS

Prima reacție a lui Tudor - Tim Ionescu a venit pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat un model de sesizare pentru agresarea sau abandonul animalelor. (VEZI MODELUL AICI)

"Cazul acesta din păcate, din punctul meu de vedere, dar și din punctul de vedere al legii 205/2004 se încadrează la cruzime împotriva animalelor. Chiar dacă există posibilitatea creșterii struților în România, vorbim de o normă sanitar-veterinară din 2003 care stabilește tehnologia de creștere și exploatare a struților în România. Aici nu avem de-a face cu așa ceva. Am văzut pe Internet că era vorba de un singur exemplar, care era într-o curte a casei și unde, spre amuzamentul tuturor persoanelor din jur, era lovit, încercuit, încerca să fugă dintr-o parte în alta și în definitiv, din câte am înțeles, a fost filmat și în timp ce a fost omorât, sacrificat. Asta se încadrează, din punct de vedere legal al normelor sanitare din 2003 privind exploatarea struților, dar și a cruzimii față de animale, pentru că prin cruzime se înțelege omorârea animalelor cu intenție în cazul acesta, dar și traumatizarea lor prin maltratare", a declarat Tudor-Tim Ionescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Poliția Animalelor, drum anevoios până la implementare

"Înțeleg că acele persoane nu sunt străine de astfel de comportamente. Sper ca Poliția să se ocupe, este dorința mea cea mai mare și din păcate, Ministerul Afacerilor Interne, după exercițiile de imagine pe care ni le-a arătat în tot anul trecut, legate de Poliția Animalelor care, doar după apelurile iubitorilor de animale, a reușit, într-un final, după expirarea celor 90 de zile de la publicarea OUG, să demareze un concurs pentru ocuparea unor poziții în această nouă structură, concurs ce se va desfășura în luna ianuarie, deci vă dați seama că această structură va începe să funcționeze, nu știu cum, abia în primul trimestru al anului 2021, ori noi avem  astfel de cazuri zilnic care necesită intervenția Poliției Animalelor și a Poliției în general, pentru că Poliția, astăzi, vreau să menționez asta, are pârghiile legale necesare pentru a interveni", a completat el. 

"Legea, aceeași pentru toți, indiferent că ne numim Tudor Ionescu, Klaus Iohannis..."

"Dorința mea cea mai mare e ca legea să fie aceeași pentru toți, indiferent că ne numim Tudor Ionescu, Klaus Iohannis sau domnii aceștia de la Murgeni. Legea trebuie să fie aceeași pentru toți!

Ceea ce ne revoltă pe toți e să vedem cum aceste persoane sfidează legea, sfidează instituțiile statului. Care e mesajul pe care un cetățean de rând trebuie să-l înțeleagă în momentul în care vede aceste persoane care se filmează, se laudă, comit aceste acte și le transmit, pentru că asta vor, ca toată lumea să vadă ce au făcut", a mai spus el. 

Ce putem face, pe lângă REVOLTĂ. Mesaj CLAR, după avertismentul lui Marcel Vela

"Nu este rolul meu să stabilesc titulatura de "interlopi", dar țin minte o declarație a ministrului MAI care atenționa clanurile de interlopi și de mafioți că "e cu ochii pe ei". Noi nu vrem doar să fie cu ochii pe ei, noi vrem să fie aduși în fața legii și să respecte cu toții legea. Iar dacă sunt interlopi, nu înțeleg cum interlopii pot fi în libertate...

Am pus pe pagina mea de Facebook și îi invit pe toți cetățenii să o facă, absolut procedural, să facă o sesizare către Poliție, am pus acolo datele de contact și formularul online care conține elementele legale prin care să justifice acea sesizare. Am făcut un formular standard, pentru că zilnic ne confruntăm cu astfel de cazuri. Ce putem noi face, ca cetățeni, pe lângă revoltă, este să sesizăm Poliția, care ar fi putut până acum să se autosesizeze", a conchis Tudor - Tim Ionescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Membri ai clanului Sandu din Murgeni, celebrii pentru lupte de stradă, au intrat în AUR

Mai mulți membri ai clanului Sandu, celebru pentru luptele sângeroase de stradă din Murgeni, au devenit membri AUR, iar șeful grupării interlope se prezintă a fi chiar președintele organizației. Aceștia au devenit cunoscuți în toată țara pentru conflictele sângeroase în care au fost implicați de-a lungul timpului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel