Ciuvică susține campania lui Gheorghe Piperea

piperea dc
piperea dc

Directorul Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, îl susține în campania electorală pentru alegerile parlamentare din nouă decembrie pe avocatul Gheorghe Piperea.

Gheorghe Piperea candidează la legislative ca independent, pentru Camera Deputaților în Colegiul 16, acolo unde și locuiește. Avocatul nu are o notorietate deosebită, dar s-a implicat constant în viața cetății, prin articole, comentarii și aparițiile sale în mass-media. ”Îl cunosc pe domnul Gheorghe Piperea nu doar ca pe un excelent avocat, ci şi ca pe un om de caracter. Gheorghe Piperea şi-a demonstrat caracterul într-o perioadă în care mulţi oameni de valoare au ales să tacă complice sau să se pună interesat în slujba puterii politice,” spune Mugur Ciuvică.

”Gheorghe Piperea este unul dintre puţinii care nu doar că a refuzat să se pună în slujba puterii în schimbul banilor publici, dar a şi luptat deschis împotriva abuzurilor. A făcut aceasta cu mult curaj şi profesionalism, asumându-şi public poziţii extrem de critice la adresa puterii şi acţionând în instanţă pentru a sancţiona abuzurile şi pentru a-i apăra pe cetăţenii care au fost victimele acestora. Gheorghe Piperea este un om curajos, inteligent şi de caracter care şi-a ajutat dezinteresat comunitatea. Candidatura sa ca independent pentru Camera Deputaţilor merită salutată şi susţinută,” își declară Mugur Ciuvică suportul pentru avocat.

Gheorghe Piperea are 42 de ani și este căsătorit. Este doctor al Universității Sorbonne l și în prezent predă la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Este un avocat apreciat și cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști români în domeniul protecției consumatorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel