Ciuvică îl taxează pe Sighiartău. Zamfir, INTERVENȚIE: Nu sunt bucuros că împărțim același studio

Roxana Neagu / 01 feb 2018 / 21:58 Salveaza PDF Comentarii
Sighiartau - Zamfir - Ciuvica
Sighiartau - Zamfir - Ciuvica

Robert Sighiartău, secretar general al PNL, a fost invitat de Mugur Ciuvică să se angajeze la Antena 3. Daniel Zamfir, senator PNL, a intervenit apoi subliniind că nu se bucură că împarte același studio cu Robert Sighiartău, pentru că nu este onest. 

Iată dialogul dintre cei trei de la Antena 3: 

Mugur Ciuvică: Dle Sighiartău, dvs. sunteți parlamentar? 

Robert Sighiartău: Da, sunt parlamentar. 

Mugur Ciuvică: Ah, nasol! Dar, chiar parlamentar fiind, eu cred că, dacă-l rugați pe dl Radu Tudor, vă aranjează un part-time aici seara ca să scrieți dvs. burtierele și să anunțați breaking news-urile la Antena 3. 

Robert Sighiartău: Știți care e problema? M-aș putea angaja part-time, numai că trebuie să plătesc supraimpozitarea stabilită de PSD. Mă uitam pe burtieră și nu cunosc, în calitate de secretar general al PNL, ca dl Zamfir să nu mai fie în PNL, acolo scrie că a fost eliminat. 

Daniel Zamfir, către Robert Sighiartău: Eu nu sunt bucuros că împărțim același studio. Aș fi fost bucuros dacă ai fi fost onest. Am rugat în partid- și erai la masă, în dreapta lui Orban- care sunt elementele de deviaționism. Dacă nu sunteți mulțumiți de activitatea mea, v-am dat și raportul meu de activitate, am spus, dacă nu sunteți mulțumiți, care sunt elementele de deviaționism. Mi-ați spus că am deviat, crezi că era legitim pentru mine să știu lucrul ăsta, mai ales că Orban public a făcut această afirmație și nu a vrut să dea o explicație? Eu cred că PNL, în momentul ăsta trebuie să-și pună o întrebare foarte serioasă: cine conduce partidul astăzi? Eu cred că dl Orban și dl Dancă.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24