Ciuvică: E ULTIMUL care ar trebui să candideze! A chinuit țara timp de cinci ani

Mugur Ciuvică este de părere că Mircea Geoană este ultimul care ar trebui să candideze la alegerile prezidenţiale, după ce a pierdut în scrutinul din 2009.

Aprecierea lui vine după ce, miercuri seara, la Antena 3, Mircea Geoană s-a declarat mai pregătit ca niciodată să candideze din partea PSD la alegerile prezidenţiale din această toamnă, spunând că, după părerea sa, Victor Ponta ar trebui să rămână în funcţia de premier.

"Cum să zici că vrei tu neapărat să mai candidezi o dată? Eu sunt convins că ultimul care a trebuit să candideze este domnul Mircea Geoană. Nu poți să mai candidezi a doua oară după ce ai pierdut turul doi. Înainte cu o săptămână de turul doi, scorul – în toate sondajele – era de 54% la 46% în favoarea domnului Geoană. El, în câteva zile, a pierdut alegerile.

Dacă Geoană făcea făcea 54% în turul doi, nu putea nimeni să fure un milion de voturi pentru a întoarce rezultatul. În cazul acesta, când ai ratat o șansă și ai chinuit o țară întreagă timp de cinci ani de zile, te lași de candidatură, nu de politică, doar de candidatură. Eu îl cunosc din timpul liceului. Am fost colegi. El e foarte bun pe partea de politică externă și relații internaționale. A muncit mult, dar candidatura la prezidențiale nu trebuie să mai existe pentru el, cel puțin atâta timp cât votez eu", a spus Mugur Ciuvică la "Sinteza Zilei", la Antena 3.

VEZI ȘI: Geoană, despre Iohannis: Scapi de dracu' și dai de tac-su

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel