EXCLUSIV  Ciuvică: Cine îi face, de fapt, opoziție lui Clotilde Armand / VIDEO

Foto Facebook Clotilde Armand
Foto Facebook Clotilde Armand

Bogdan Chirieac, Diana Tache şi Mugur Ciuvică au revenit miercuri, 16 iunie 2021, cu o nouă ediţie a emisiunii 'Miercurea Neagră', unde au vorbit și despre cine îi face opoziție primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand.

Bogdan Chirieac, Diana Tache şi Mugur Ciuvică au revenit miercuri, 16 iunie 2021, la DCNewsTV şi Gold FM, cu o nouă ediţie a emisiunii Miercurea Neagră, unde au comentat subiectele politice ale momentului, printre care și situația primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand, și opoziția din partea... PNL. 

Mugur Ciuvică a declarat la DCNewsTV că 'în Consiliul Local, opozanții lui Clotilde Armand sunt PNL-iștii conduși de Burduja. Ei îi fac opoziție lui Clotilde Armand, nu PSD-ul. Eu n-am auzit ca PSD-ul să facă ceva important în Consiliu. Nici nu îi votează nebuniile, dar nici nu ies la luptă cu Clotilde Armand'.

Diana Tache a adăugat apoi că 'îmi dau seama acum că nu știu niciun nume de social-democrat care să dea măcar o declarație.'

Mugur Ciuvică a explicat apoi că social-democrații nu votează pro ideilor lui Clotilde Armand, dar nici nu fac mai mult. El a afirmat că 'sunt dispăruți din peisaj'.

'De votat nu votează PSD-iștii, dar... PNL-iștii ies, discută, dau soluții, o ceartă. Ceilalți sunt dispăruți (n.red. social-democrații). Cred că or fi cu același salon cu Cioloș. Au dispărut complet din peisaj!', a spus Ciuvică.

Despre Sebastian Burduja, analistul politic Bogdan Chirieac a spus că 'mie îmi place, chiar e în regulă. De altfel, el ține și locul PSD-ului la Sectorul 1'.

Burduja, trei solicitări urgente pentru Clotilde Armand 

PNL Sector 1 îi cere primarului Clotilde Armand să ia măsuri urgente pentru rezolvarea problemelor cu gunoaiele din Sectorul 1 şi lansează trei solicitări urgente către primărie.

'Este un subiect pe care nu îl putem ignora, pentru că este despre viaţa cetăţenilor din Sectorul 1. PNL Sector 1 vrea normalitate pentru cetăţenii Sectorului 1. Pentru că este vorba despre calitatea vieţii oamenilor, este vorba despre siguranţa vieţii oamenilor. Nu în ultimul rând, este vorba despre imaginea, nu a unui individ, nu a unei companii, ci a unei comunităţi. De luni de zile, realitatea cotidiană a Sectorului 1 înseamnă munţi de gunoaie, mai nou şi la apartamente, şi la case, peste tot. Ori situaţia nu mai poate continua aşa. O să ne întrebaţi care sunt soluţiile. Fundamental este un lucru: transparenţa. Pentru că în spaţiul public au apărut tot felul de informaţii, fiecare parte are propria versiune legată de ce se întâmplă. Cetăţenii au dreptul să ştie adevărul. Şi asta nu se poate întâmpla decât dacă punem totul transparent pe masă. Cerem să se publice toate actele legate de acest subiect, toate rapoartele, toate concluziile. Doar aşa cetăţenii vor putea să facă propria evaluare. Mai sunt câteva soluţii care ar fi trebuit aplicate de 8 luni şi nu ştim de ce nu se aplică. O soluţie este controlul la sânge în teren a modului în care îşi face operatorul treaba. Este în atribuţiile Poliţiei Locale, în controlul doamnei primar. Cerem imediat un raport asupra acestor acţiuni de control, ce probleme au fost identificate, cum au fost sancţionaţi cei care au făcut probleme. 

Doi - agenţii economici din Sectorul 1 sunt obligaţi prin lege să încheie contracte cu operatorii de salubritate. Sunt mii de firme în Sectorul 1 care nu au aceste contracte şi duc gunoiul la stâlp. Şi plătim noi toţi gunoiul acela, în loc să îl plătească firmele. Nu e normal. 

Şi nu în ultimul rând, acţiunile în justiţie. S-a spus că PNL ar bloca demersurile pe care le face primarul în rezolvarea situaţiei. PNL a susţinut şi a votat în întregime un HCL prin care dna primar şi-a selectat avocatul care reprezintă primăria în instanţă. Cerem avocatului un raport privind demersurile făcute, ce bani încasează de la Primărie, şi ce şanse are să câştige procesele', a declarat Sebastian Burduja într-o conferinţă de presă la sediul PNL Sector 1. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy