Ciuvică-Becali, atac FURIBUND: Laș și lipsit de curaj

Președintele GIP Mugur Ciuvică a lansat un atac împotriva lui Gigi Becali pe care l-a numit ”laș” și ”lipsit de curaj”, explicând și de ce are acestă opinie. Totodată, el a vorbit și de acuzele pe care Becali i le-a adus lui Liviu Dragnea.

După ce Becali l-a acuzat pe Liviu Dragnea că se află în spatele dosarului în care nepotul său este anchetat, deoarece a criticat dur propunerea Sevillei Shhaideh ca premier, Mugur Ciuvică a lansat un atac împotriva omului de afaceri, care a lăudat-o în dese rânduri pe șefa DNA Laura Codruța Koveși.

”Domnul Becali vorbește prostii. Dosarul îl face procurorul chiar dacă e instrumentat de poliție. Nici pe vremea lui Ceaușescu nu se făcea așa.

Domnul Becali o laudă și o pupă pe Kovesi în ideea în care să nu mai aibă probleme cu dosare. A rămas cu pupatul. Au făcut dosar alți procurori.

Ulterior, Mugur Ciuvică a contrazis-o pe Dana Grecu care a precizat că ”Becali are curajul să spună orice despre oricine”.

”Becali nu are curaj. E un exemplu de fricos și de laș. Are curaj să îi înjure pe cei care crede că nu au putere să îi facă ceva. Când era Udrea șefă o pupa pe Udrea, când era Băsescu șef, îl pupa pe Băsescu. Când i s-a părut că o să cadă Băsescu la referendum îl înjura. Când a văzut că se ridică USL-ul a decis să intre la USL. Lăsați-mă cu Becali curajos”, a conchis Mugur Ciuvică la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel