Ciuvică-Becali, atac FURIBUND: Laș și lipsit de curaj

Președintele GIP Mugur Ciuvică a lansat un atac împotriva lui Gigi Becali pe care l-a numit ”laș” și ”lipsit de curaj”, explicând și de ce are acestă opinie. Totodată, el a vorbit și de acuzele pe care Becali i le-a adus lui Liviu Dragnea.

După ce Becali l-a acuzat pe Liviu Dragnea că se află în spatele dosarului în care nepotul său este anchetat, deoarece a criticat dur propunerea Sevillei Shhaideh ca premier, Mugur Ciuvică a lansat un atac împotriva omului de afaceri, care a lăudat-o în dese rânduri pe șefa DNA Laura Codruța Koveși.

”Domnul Becali vorbește prostii. Dosarul îl face procurorul chiar dacă e instrumentat de poliție. Nici pe vremea lui Ceaușescu nu se făcea așa.

Domnul Becali o laudă și o pupă pe Kovesi în ideea în care să nu mai aibă probleme cu dosare. A rămas cu pupatul. Au făcut dosar alți procurori.

Ulterior, Mugur Ciuvică a contrazis-o pe Dana Grecu care a precizat că ”Becali are curajul să spună orice despre oricine”.

”Becali nu are curaj. E un exemplu de fricos și de laș. Are curaj să îi înjure pe cei care crede că nu au putere să îi facă ceva. Când era Udrea șefă o pupa pe Udrea, când era Băsescu șef, îl pupa pe Băsescu. Când i s-a părut că o să cadă Băsescu la referendum îl înjura. Când a văzut că se ridică USL-ul a decis să intre la USL. Lăsați-mă cu Becali curajos”, a conchis Mugur Ciuvică la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel