EXCLUSIV  Ciuvică amintește USR: Când dădeau cu vopsele, scriau pe mașini și plimbau păpușa cu Dragnea spânzurat, erau tineri frumoși și liberi

Mugur Ciuvică a reamintit mai multe episoade din perioada Dragnea, în care protagoniști erau cei de la USR. Observația vine după ce mai multe persoane - simpatizanți AUR - au protestat, ieri, în fața Parlamentului și au primit amenzi sau au fost reținute.

"Ăia erau tineri frumoși și liberi"

"Bă, nene, ce aveţi cu noi?" - vasăzică cei de la AUR - "Noi am făcut ce am văzut la televizor patru ani de zile". Când era USR cu Dragnea, nu se întâmplau aceleaşi lucruri? Se întâmplau lucruri mult mai dure, cu violenţă. Păi, ei când plimbau păpuşile alea cu fețele lui Dragnea şi Tăriceanu, în zeghe şi spânzurați, seară de seară, prin Piaţa Victoriei şi strigau plăcuțe suedeze, cu ciuma de roşie....

Se duceau ăia mai agitaţi şi dădeau cu vopsele peste tot, scriau pe maşinile oamenilor. Se duceau acasă la unii şi la alţii şi le mâzgăleau gardurile şi casele.... Atunci nu se întâmpla nimic. Atunci, ăia erau tineri frumoși și liberi şi erau civilizaţia care ne duce în Europa şi nu ne lasă în Rusia. Pe ceilalţi, făcând acelaşi tip de chestie, dar mult mai soft, au sărit ăştia cu puşcăria, cu amenzi", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea Miercurea Neagră, de la DCNews TV.

"USR-iștii sunt în colţ acolo, mici, nu îi mai bagă nimeni în seamă. Toată opoziţia v-a luat-o domnul Simion cu AUR-ul şi cu antivaccinismul", i-a mai spus Mugur Ciuvică, ironic, lui Bogdan Chirieac. 

Amenzii și rețineri de persoane, după protestul de la Parlament

Un număr de 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 198.800 de lei, au fost aplicate până în prezent în urma protestului de marţi de la Palatul Parlamentului.

"În continuarea măsurilor luate în data de 21 decembrie, în contextul manifestaţiei de protest de la Palatul Parlamentului, suplimentar, au mai fost identificate 211 persoane, fiind aplicate alte 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare", a informat, miercuri, Jandarmeria Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, se fac verificări în continuare pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au comis fapte antisociale la protestul de marţi. 

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel