Victor Ciutacu, secretul lui Băsescu: A aplicat învățăturile Colonelului

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Jurnalistul Victor Ciutacu a făcut o comparație interesantă între Traian Băsescu și fotbalistul Adrian Bumbescu, amândoi având o prestație rudimentară dar și o metodă eficientă și neortodoxă de a-și atinge scopurile.

Victor Ciutacu aduce aminte de performațele pe care Adrian Bumbescu le-a avut, fără însă a avea și un joc excepțional. "A fost, puțini știu, campion al României cu Craiova, Dinamo și Steaua. A câștigat Cupa Campionilor, Supercupa Europei și a jucat în Cupa Intercontinentală. Ca jucător, deși rudimentar, a fost enorm", a scris Ciutacu pe Facebook.

Un cap în nas, dacă arbitrul nu era atent

Ciutacu observă și care era de fapt secretul succesului fotbalistului. Era enorm, "fiindcă a demonstrat importanța psihologiei înainte ca toți proștii să se creadă în filmele americane și să se întindă pe canapea în direct la tv. Încă de la intrarea pe tunel, executa un cot subtil în plexul vârfului de atac advers. Pe teren, la primul atac, îl lua cu sania pe fraier. Dacă arbitrul nu era atent, își lua vedeta și un cap în gură/nas. În minutul 15, duelul lor era deja tranșat; de spaima celuilalt, în favoarea lui. Și respectul ineficient al vârfului ținea până la sfârșitul meciului. Povestea asta a ținut cât a fost în putere. După aia, vraja s-a risipit", a povestit jurnalistul. 

Realizatorul TV apreciază că un singur politician a învățat din "tehnica" lui Bumbescu. "Din toată clasa politică românească postrevoluționară, singurul care s-a uitat la el și a aplicat învățăturile Colonelului se numește Traian Băsescu. Restul s-au dat jucători de creație...", conchide Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel