Ciutacu: Ponta, postarea asta are fix valoare de autodenunț

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a reacționat după ce Victor Ponta a zis că Liviu Dragnea "ne-a presat pe toţi să-l schimbăm pe Daniel Morar cu Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA", pe motiv că este "prietena lui" şi îl ajută.

[citeste si]

"Victor Ponta, postarea asta are fix valoare de autodenunț. Pentru că, dacă l-ai ras pe Daniel Morar la presiunea cu Liviu Dragnea, înseamnă că ești complice cu el. Și nu știu cât te ajută chestia asta. Sau, poate, te-ai înțeles cu Codruța Kovesi. Ceea ce nu m-ar mira. Dat fiind trecutul vostru comun (și) din via lui Sebi Ghiță. Una peste alta, lucrul care îți iese perfect este să-l transformi pe rivalul/dușmanul (era să scriu camaradul/prietenul) tău într-un personaj prizabil. Într-o perioadă în care, crede-mă, numai un talent ca tine e în stare de performanța asta. În fine, te privește, meciul tău, viața ta, cariera ta, imaginea ta....", a spus Victor Ciutacu.

Victor Ponta a scris pe Facebook, într-un comentariu la o postare de-ale sale, că Liviu Dragnea "ne-a presat pe toţi să-l schimbăm pe Daniel Morar cu Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA, pe motiv că este "prietena lui" şi îl ajută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel