Ciutacu o apără pe Firea: Ori sunteți proști, ori ticăloși

Jurnalistul Victor Ciutacu atrage atenția că într-o săptămână la Primăria Capitalei, Gabriela Firea nu avea cum și când să organizeze o licitație publică pentru hidrobiciclete și bărcuțe. Primarul General al Capitalei este acuzat că a încheiat un contract de 1,8 milioane de lei pentru a cumpăra hidrobiciclete de la o firmă care distribuie mere și cornuri în școli, cu sediul în Voluntari. 

Jurnalistul Victor Ciutacu este de părere că persoanele care susțin că Gabriela Firea a făcut această licitație într-o săptămână de primar sunt ori proști, ori ticăloși și-i trimite la primarul interimar de dinainte de alegeri, liberalul Răzvan Sava, care ar fi dus la capăt un proiect al fostului primar Sorin Oprescu. 

"Bai, oricat de hateri ati fi, la faza cu hidrobicicletele si barcazurile, ori sunteti prosti, ori sunteti ticalosi. Nici daca era vrajitoarea Samantha pe matura, Gabi Firea nu putea, in saptamana de primarie cu acte, sa organizeze o licitatie publica, sa o deruleze si sa o adjudece; in favoarea oricui sau a nimanui.

Asa ca, daca vreti sa cautati musai vinovati pentru ca (alt) Pandele din Voluntari produce biscuiti cu ceapa si vinde ambarcatiuni pentru lacurile Capitalei in urma unei licitatii publice pe care n-a contestat-o nimeni si care legal poate fi anulata doar prin abuz in serviciu, intrebati-l de sanatate pe fostul interimar Sava. Care a dus la capat un proiect al lui Oprescu. Dar pe voi va doare-n pix de lege. Fiindca sunteti, dupa cum am stabilit, ori prosti, ori ticalosi...", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel