Ciutacu: "Mie nu îmi plătește patronul RTV vacanța". Ce a răspuns Ponta

victor_ponta_05_cc866091ee
victor_ponta_05_cc866091ee
Premierul Victor Ponta a comentat, la România TV, în cadrul emisiunii "Tonomatul lui Ciutacu", declarațiile președintelui Traian Băsescu. Premierul a subliniat că "de câte ori fac o vizită externă, preşedintele face o conferinţă în care mă face cu ou şi cu oţet". Victor Ponta a răspuns și declarației președintelui, care spunea că premierul merge în vacanță pe banii patronului RTV. 
 
Înjurături de la Cotroceni
Premierul Victor Ponta subliniază că dacă schimbul de replici dintre el și Traian Băsescu ar fi între doi copii, ar fi amuzant. Însă, sunt declarațiile președintelui țării. "În timp ce preşedintele mă înjura, eu eram la Chişinău pentru a arăta că România poate să şi facă ceva pentru Moldova", a spus premierul. Victor Ponta a adăugat: "Ori îmi văd mai departe de joc, ori mă opresc în fiecare minut să mă bat cu cel care mă înjură...datoria mea e să-mi fac treaba ca prim-ministru, îmi fac şi aici, la Chişinău, cu onoare şi cinste".
Despre vacanțe... pe banii cui? 
Premierul Victor Ponta a mai declarat că "dacă vă aduceţi aminte şi veţi căuta în arhivă, veţi constata că, în 2010, abia fusesem ales preşedinte PSD, domnul Băsescu, din calitatea domniei sale de preşedinte, a ieşit la TV şi a spus că mi-a plătit mie cineva vacanţa...am ieşit cu factura".
Ciutacu a subliniat că președintele "a revenit în seara asta şi spunea că patronul RTV vă plăteşte concediile şi vreau să mă revolt că mie nu mi le plăteşte". Premierul Victor Ponta a răspuns: "patronul dumneavoastră a devenit tată pentru a doua oară şi cred că-şi ţine banii pentru copiii lui".
"Să nu-l băgăm în seamă, să ne ocupăm de lucruri serioase", a adăugat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel