Ciutacu îl desființează pe Tudor Chirilă: E exponentul principal al acestui curent

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu l-a taxat în termeni duri pe Tudor Chirilă, după ce actorul a fost prezent la un eveniment finanțat de o primărie condusă de PSD, după care s-a deplasat în Piața Victoriei pentru a protesta.

Tudor Chirilă a susținut sâmbătă un concert organizat și finanțat pe bani publici, de Primăria Zalău, administrată de PSD. Ulterior, acesta a fost prezent în Piața Victoriei unde a protestat împotriva guvernului PSD condus de Mihai Tudose.

”Banii, cum spune domnul Chirilă, nu sunt ai conducătorului instituției, ci sunt ai tuturor românilor. Pe mine la Tudor, pe care îl cunosc, nu mă deranjează militantismul civico-politic, ci mă deranjează dubla măsură și ipocrizia. 

Pe de o parte te duci în Piață și acuzi cheltuirea discreționară a banului public, pentru că asta reproșează cu precădere PSD-ului, adică hoția pe românește, dar pe de altă parte mergi la evenimente plătite din aceiași bani publici unde fondurile publice au fost alocate în același mod precum face și Guvernul pe care îl acuză.

Să fim serioși, nu s-a făcut referendum la Zalău, la Alexandria, Constanța sau pe unde a mai cântat el pe banii alocați de administrația PSD, dacă să vină Tudor Chirilă sau altcineva.

La concerte și concertașe din care să trăiască actori și actorași care nu sunt în stare să trăiască pe picioarele proprii, aici Tudor Chirilă este exponentul principal al curentului. Pe de o parte îi înjuri pe cei care aruncă bani publici, dar pe de altă parte iei de la conducta cu bani publici tocmai de la ei”, a precizat Victor Ciutacu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel