Ciutacu, discuţii cu Carmen Dan şi Meleşcanu: Am numai veşti proaste pentru Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a anunţat, în direct la România TV, că a discutat cu cei doi miniştri pe care Klaus Iohannis îi vrea afară din Guvern. 

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunţat, în direct la România TV, că a discutat cu Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea lor. "Am numai veşti proaste pentru domnul preşedinte Iohannis şi pentru doamna Dăncilă", a declarat Victor Ciutacu.

"Carmen Dan nu demisionează sub nicio formă iar domnul Meleşcanu a reconfirmat faptul că domnia sa nu a fost numit de către domnul preşedinte Iohannis, a fost propuse de ALDE, votat de Parlamentul României ca ministru şi nici domnia sa nu simte nevoia să facă plăcerea nici a domnului Iohannis, nici a doamnei Dăncilă. Deci Carmen Dan a anunţat public prin intermediul meu, într-o declaraţie acordată în exclusivitate România TV, că nu stă în genunchi nici ea nici partidul în faţa domnului preşedinte Iohannis şi că nu intenţionează să-şi dea demisia", a declarat Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel