Ciutacu, către Chirieac: V-a citat președintele Iohannis

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a sesizat, luni, că președintele României l-a citat pe analistul politic Bogdan Chirieac.

Amintim că analistul politic Bogdan Chirieac a comentat în cadrul unei emisiuni la România TV, care a avut loc la finele săptămânii trecute, că principalul suspect în cazul Caracal, Gheorghe Dincă, este tratat cu multă grijă de către autorități, asta în timp ce peste familia Luizei Melencu intră mascații.

Luni, după declarația președintelui Klaus Iohannis, Victor Ciutacu a remarcat în cadrul emisiunii sale că Bogdan Chirieac a fost citat de președintele Iohannis.

„Remarcați, domnule Chirieac, că citez din dumneavoastră ca din Dalai Lama. Vă simțiți profet că ați ajuns să vă citeze până și președintele Romîniei, care e brusc preocupat de grija pentru familia greu încercată?”, a întrebat Victor Ciutacu.

„În campanie electorală nu mă miră nimic, domnule Ciutacu. Remarc însă că, în acest moment, Parchetul General are un interimar, DNA are un interimar, singurul parchet important care are titular e DIICOT, prin domnul Bănilă. Dacă demisionează și el, va fi tot un interimar. O fi bine să fie Parchetele din România în această situație?”, a fost răspunsul lui Bogdan Chirieac.

Declarația președintelui Klaus Iohannis

Președintele României a precizat în această seară că este ”extrem de grav” comportamentul instituțiilor statului care tratează cu ”blândețe” potențialii infractori în timp ce victimele sunt tratate cu ”duritate și agresivitate”.

„Ce s-a întâmplat în ultimele zile cu una dintre familiile victimelor de la Caracal este un exemplu de „așa nu!”. Este extrem de grav că cei care conduc instituții ale statului român girează astfel de comportamente, prin care potențialii infractori sunt tratați cu blândețe, cu mănuși, iar victimele sunt tratate cu duritate și cu agresivitate”, a precizat Klaus Iohannis, într-o declarație de presă, în cursul acestei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel