Ciutacu - PROVOCARE: Nu-l ţin portocalele să vină la mine!

Victor Ciutacu îi transmite, printr-o postare pe Facebook, un mesaj dur preşedintelui PNL Ludovic Orban.

 Moderatorul TV Victor Ciutacu a postat un mesaj extrem de dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, mesaj pe care vi-l redăm în cele ce urmează:

"Văd că măscăriciul de Orban simte nevoia să fie băgat în seamă şi o arde în băsisme ieftine de la distanţă, că în emisiunea mea nu are portocale să vină, cu mine. Sigur că aş putea să-i citez din stenograma dosarului penal în care a fost trimis în judecată pentru că a cerut bani ca să pară deştept la televizor. Adică să pun ghilimele la apelativul de labagiu cu care l-a onorat sifonul lui preferat Urdăreanu. Dosar de care a scăpat doar fiindcă limbricul încă mai e util sistemului.


Dar n-o fac. Fiindcă mi-e scârbă de el. De milogul pe care, între altele, tonomatul la care latră acum de după gard l-a salvat de la puşcărie (şi l-a ţinut în funcţia unde s-a întovărăşit cu asfaltatorul Nelu) după ce l-a adus în studio sedat dintr-o scorbură în care se ascunsese să nu-l găsească Turcescu şi Tatulici.

[citeste si]

De viermele care făcea frumos la ziua mea ca să-l bage-n seamă băieţii mai mari şi mai tari din satul cu miniştri. De căzătura de om care mă premia, în faţa unei săli pline cu liberali, pentru verticalitate şi curaj. Ludovice, te-ai târât o viaţă ca o şopârlă. La un moment dat, chiar aveai haz. Dar ai îmbătrânit urât...", a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel