Ciuhodaru: Ne-am întors pe vremea guvernării Boc

Europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru susține că modul de guvernare al Guvernului Orban este la fel cu cel din perioada Emil Boc.

Medicul Tudor Ciuhodaru a transmis un punct de vedere, după valul de Oronanțe de Urgențe emise de guvernul liberal, marți seara, în care atacă ordonanța care privatizează sistemul medical de urgență:

”Noaptea, ca hoții! Guvernanții au desființat parlamentul! E un record mondial de ordonanțe doar ca să-și favorizeze finanțatorii și firmele de partid. N-a fost nici o urgență care să fi justificat vreuna dintre aceste ordonațe.

De ieri, prin ordonanța ce duce la închiderea spitalelor de stat și privatizarea sănătății, ne-am întors pe vremea guvernării Boc. Se precizează clar și că vor finanța un sistem paralel de servicii medicale private de urgență - lucru care este extrem de grav. Acum este clar, pentru cine mai avea vreun dubiu: cine are bani trăiește, cine nu, moare!

Solicit atacarea la CCR și anularea acestei ordonanțe neconstituționale. Le reamintesc guvernanților că art. 47 din Constituția României prevede clar că toți avem dreptul la asistenţă medicală în unităţile sanitare de stat”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD.

Citește și:

Ciolacu: Cine nu are bani va muri. ORDONANȚĂ MACABRĂ!

ZIUA moțiunii de cenzură: 'Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti' - vot în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel