Ciuhandu aşteaptă un semn de la Dumnezeu ca să nu mai candideze

gheorghe ciuhandu
gheorghe ciuhandu

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că dacă va candida pentru un nou mandat o va face doar pe listele PNŢCD, însă ar prefera să aibă grijă de nepoţi, iar dacă „Dumnezeu îi va da un semn“ s-ar putea să nu mai candideze.

Întrebat dacă va mai candida pentru un nou mandat de primar al Timişoarei, în 2012, Ciuhandu a afirmat că dacă o va face va fi pe listele PNŢCD, însă ar prefera să aibă grijă de nepoţei, informează Mediafax.

„În cazul în care voi candida, o voi face numai pe listele PNŢCD. Personal, aş prefera să îmi văd de nepoţei şi dacă Dumnezeu îmi dă un semn atunci nu voi candida“, a afirmat Ciuhandu.

El a spus că nu se va înscrie nici în PDL, şi nici în PNL, iar când va veni „momentul potrivit“ ca să îşi anunţe candidatura va face acest lucru.

„Nu mă duc nici în PDL, nu mă duc nici în PNL, eu îmi văd de treaba mea. La momentul potrivit o să candidez şi o să vă spun. Dacă este să candidez voi candida şi gata. Dacă este să candidez o fac cert pentru Primărie“, a conchis Ciuhandu.

Gheorghe Ciuhandu este primar al Timişoarei din 1996, are 63 de ani şi doi nepoţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel