Ciucu: Firea îmi cere daune reputaționale o sumă amețitoare

Ciprian Ciucu, fost candidat la Primăria Capitalei, susține că Gabriela Firea, primarul general, l-a dat în judecată și-i cere 130.000 de euro daune reputaționale. 

”600.000 lei (aproximativ 133.000) de euro vrea să obțină Gabriela Firea de la mine, daune "reputaționale". Îmi este clar, intenția sa este de a mă intimida, de a mă face să-mi țin gura. 130.000 de euro este o sumă amețitoare pentru cineva care câștigă cinstit: atacul la siguranța financiară a familiei este o metodă politică de intimidare profund imorală”, a anunțat Ciprian Ciucu pe Facebook. 

”Nu mă las intimidat, nu-mi va băga pumnul în gură!”

Fostul candidat la Primăria Capitalei, consilier general al PNL, susține că ”Gabriela Firea vrea să bage pumnul în gura opoziției, vrea să intimideze, tocmai ca restul colegilor din opoziție să se gândească de mai multe ori atunci când au ceva de spus cu privire la activitatea sa. Motivul pentru care m-a ales pe mine pentru acestă demonstrație de forță este că sunt singurul dintre membrii opoziției care are o vizibilitate mai bună și care și-a afirmat intenția de a rămâne în Consiliul General pe termen lung. Ceilalți reprezentanți ai opoziției din București, lideri de grup, oameni cu vizibilitate, construiesc alte proiecte politice, urmând să candideze la Parlament și să părăsească Consiliul General, ceea ce, evident, îi convine Gabrielei Firea. Din păcate pentru domnia sa și anturajul său politic, eu rămân. Și nu mă las intimidat, nu-mi va băga pumnul în gură!”. 

”Ca fapt divers... toată averea familiei mele nu cumulează nici măcar jumătate din suma cerută de Firea. Nu știu de unde își imaginează că va obține acei bani. Și nu cred că înțelege valoarea reală a banilor munciți. Domnia sa locuiește într-o vilă dintr-o zonă rezidențială din Voluntari, eu stau încă într-un apartament cu 3 camere în Drumul Taberei, la etajul 8. Diferențe de perspectivă...”, a conchis Ciprian Ciucu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel