Ciucă a semnat deciziile de numire a cinci secretari de stat, între care și Adriana Pistol

Nicolae Ciucă / Foto: gov.ro
Nicolae Ciucă / Foto: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a semnat deciziile de numire a cinci secretari de stat. Printre aceștia se află și Adriana Pistol.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a semnat deciziile privind numirea în funcţie a unor secretari de stat la Ministerul Muncii, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Dezvoltării.

Astfel, Mădălin-Cristian Vasilcoiu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul şi Muncii şi Solidarităţii Sociale, iar Roxana Mînzatu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

De asemenea, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a fost numită Adriana Pistol, la Ministerul Educaţiei Ionel-Florian Lixandru şi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a fost numit Marcel-Alexandru Stoica.

Deciziile au fost publicate joi în Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI: Ciucă, în ședința de Guvern la final de 2021: 90% dintre medicii de familie sunt vaccinați

90% dintre medicii de familie sunt vaccinați, a anunțat premierul Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă a spus că medicii de familie sunt cei mai aproape de cetățeni și cunosc cel mai bine comunitățile locale.

„Am făcut un apel la dumnealor să continue efortul pe care l-au făcut până acum, astfel încât împreună să putem depăși cu bine și sperăm într-o perioadă cât mai scurtă pandemia. Un aspect foarte important a fost acela că am aflat că 90% dintre medicii de familie sunt vaccinați, ceea ce este un lucru îmbucurător și, de asemenea, acesta poate fi considerat ca fiind cel mai bun exemplu de încredere în știință pe care cei care desfășoară această activitate zi de zi îl dau față de cei cărora le acordă asistență medicală”, a spus, joi, în ședința de Guvern, prim-ministrul.

Pe acest pilon va fi construit rolul cheie pe care îl vor avea medicii de familie în gestionarea pandemiei, a adăugat Nicolae Ciucă: „Practic, urmărim amplificarea rolului și relevanței pe care dumnealor îl au în noul plan pe care l-au realizat colegii noștri de la Ministerul Sănătății”.

CITEȘTE ȘI: Ciucă: Schimbare de abordare pentru pregătirea gestionării valului cinci al pandemiei de COVID-19

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel