City în derivă. A pierdut din nou acasă, 0-1 cu Liverpool

gerrard
gerrard

Manchester City a suferit al doilea eşec consecutiv pe teren propriu în trei zile, fiind învinsă de Liverpool, scor 0-1, în meciul tur din semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Duminică, liderul din Premier League a fost eliminat din Cupa Angliei, după ce a pierdut în faţa rivalei Manchester United, scor 2-3, informează Antena 3.

Unicul gol al partidei desfăşurate mierduri seară pe Etihad Stadium a fost marcat de Steven Gerrard, în minutul 13, căpitanul „cormoranilor” transformând un penalty acordat după faultul lui Stefan Savic asupra lui Daniel Agger.

Românul Costel Pantilimon, care a fost titular în Cupa Angliei împotriva lui United şi în meciurile anterioare din Cupa Ligii, a rămas de această dată pe bancă, Roberto Mancini preferându-l pe Joe Hart.

„Ne bucurăm pentru această victorie, dar nu considerăm că deja ne-am calificat. Trebuie să dovedim că suntem profesionişti şi în meciul retur, pentru că avantajul nostru este unul mic”, a declarat Kenny Dalglish, managerul lui Liverpool.

„Cormoranii” au ocazia de a reveni într-o finală pe Wembley pentru prima oară din 1996, dacă vor reuşi să-şi păstreze avantajul în manşa a doua, care va avea loc pe Anfield.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel