Cîţu: Vizita în SUA are trei obiective majore - programul Visa Waiver, energia nucleară şi apărarea

Florin Cîțu / Foto: Captură video Facebook
Florin Cîțu / Foto: Captură video Facebook

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a afirmat miercuri că vizita de lucru pe care o va efectua la Washington, în perioada 24 - 30 martie, va include trei obiective majore - programul Visa Waiver, energia nucleară şi apărarea. 

'Vor fi trei obiective majore, toate trei proiecte de ţară: programul Visa Waiver, programul pentru energie nucleară (...) şi apărarea. Dar s-ar putea să fie întâlniri şi pe partea economică, vedem în funcţie de program', a spus Florin Cîţu, miercuri, la Senat.

Întrebat despre programul Visa Waiver, Florin Cîțu a precizat:

'Vom folosi toate pârghiile pe care le are statul român pentru a avea cât mai curând posibil acest sistem şi în România. Semnalele sunt bune. Şi doamna vicepreşedinte Kamala Harris, când a fost în România, a vorbit despre acest program. România face tot ceea ce ţine de ea, ca de fiecare dată, pentru a elimina orice suspiciuni şi pentru a avea acest program şi pentru cetăţenii români'.

Preşedintele Senatului, Florin Cîțu, va efectua o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington, în perioada 24 - 30 martie, fiind programate întâlniri cu reprezentanţi ai Legislativului SUA, ai mediului de afaceri, precum şi cu comunitatea românească din zonă.

Potrivit unui memorandum intern prezentat săptămâna trecută în Biroul permanent al Senatului, Cîţu va fi însoţit de senatorii Robert Cazanciuc şi Radu Oprea (PSD), Alina Gorghiu şi Roberta Anastase (PNL), Ion Narcis Mircescu (USR) şi Lorand Turos (UDMR).

VEZI ȘI Evaluare miniștri. Cîțu (PNL): Care sunt cei mai buni oameni - Video

”Nu sunt foarte mulți miniștri PNL care vorbesc despre programul PNL (...) Vreau mai multă implicare din partea miniștrilor PNL și a premierului. Conducerea PNL e responsabilă pentru modul în care PNL se prezintă la guvernare. Noi suntem responsabili și pentru rezultatele la următoarele alegeri. Ca să știi care sunt cei mai buni oameni trebuie să îi evaluezi. Nu știu de unde a pornit asta cu remanierea. Nu am spus niciodată că fac remanieri (…) Remanierea e atributul constituțional al premierului. Toată lumea e evaluată. De ce să ne fie frică de evaluări?”, a declarat Florin Cîțu. Vezi video și continuarea articolului aici!

Citește și Chirieac: Situația economică descrisă de Florin Cîțu este gravă. Putem rezuma capacitatea de analiză a lui Ciucă cu o frază

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel