Cîțu și Barna vorbesc despre CONCEDIERI la stat. Virgil Guran: Nu există așa ceva

Virgil Guran, liderul senatorilor PNL, susține că nu a fost discutat un plan privind concedierile unor angajați din instituțiile de stat.

"Nu există așa ceva. Nu s-a discutat un plan de genul acesta. A fost o afirmație a premierului și a vicepremierului, acoperită în realitate, știți foarte bine că există anumite instituții în care știu eu poate cei care sunt angajați nu au acoperit programul de lucru, în sensul că nu prea au mare lucru de făcut, pe când în alte instituții oamenii sunt foarte ocupați, au foarte multe probleme și probabil acolo va fi nevoie de personal. Nu s-a ajuns la această concluzie.

Asta se face în urma unor analize foarte clare, se face probabil printr-o lege care trebuie să fie făcută în Parlament, se va negocia cu sindicatele, cu patronatele, cu toate formele care sunt implicate. Eu cred că este o știre care alarmează lumea fără rost pentru că deocamdată nu sunt lucruri foarte concrete sau pași concreți. Sunt niște lucruri discutate și cred că nimeni în țara asta nu dorește să existe o instituție care să nu aibă activitate, ci din contră oamenii să fie direcționați spre instituțiile care în momentul de față sunt cu deficit de personal. Nu trebuie oamenii să se sperie. Nimeni nu vrea să îi dea afară, vrea să se facă eficientizarea instituțiilor, asta se dorește.", a declarat Virgil Guran La RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Dan Barna vorbește despre concedieri la stat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel