Cîțu, scuze înainte de audiere. Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, reacție

Federaţia Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România respinge scuzele lui Florin Cîțu prezentate înainte de audierea pentru funcția de ministru al Finanțelor.

"Federaţia Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România respinge scuzele prezentate de domnul Cîțu înainte de audierea în Comisia de Buget Finanțe, referitoare la declarațiile pe care le-a transmis în spațiul public. Totodată Federaţia Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România îşi reiterează îngrijorarea fata de urmările unei astfel de atitudini.

FSDPR reafirma cu tărie faptul că polițiștii sunt apărați prin lege tocmai pentru a garanta respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor", a transmis Federaţia Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România.

Declarația lui Florin Cîțu

"În primul rând a aş vrea să le mulţumesc colegilor mei din Comisia de buget-finanțe din Senat pentru că am avut o colaborare foarte bună chiar dacă am avut opinii diferite pe anumite subiecte. Aş vrea să le mulţumesc şi colegilor din Camera Deputaţilor, am lucrat aici, am petrecut nopţi împreună la dezbaterea bugetului. Acum, mna, dacă luat de valul dezbaterilor, câteodată, şi m-am mai aprins şi am fost mai dur, acesta este momentul în care îmi cer scuze pentru acele momente", a spus Florin Cîțu la începutul audierilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel