Cîțu s-a retras. Tăriceanu a explodat: mascaradă fără de sfârșit

Călin Popescu Tăriceanu s-a arătat indignat de faptul că votul pentru învestitura Guvernului nu s-a mai ținut din cauză că Florin Cîțu s-a retras. 

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat dur după ce Florin Cîțu s-a retras de la guvernare. Votul de învestitură a Guvernului ar fi avut loc în această după-amiază. 

E o surpriză de proporții. Este după părerea mea cea mai neverosimilă situație politică cu care mă întâlnesc de 30 de ani. Este literalmente o desconsiderare a instituției Parlamentului. E o bătaie de joc la adresa Parlamentului. E o bătaie de joc la adresa tuturor românilor. Asistăm la o mascaradă fără de sfârșit. Premierul desemnat a făcut un fel de simulare de consultări. Miniștri au venit în Parlament, au fost audiați miniștri și acum dă bir cu fugiții. Este un fel de golănie. E similar cu alba neagra. E o rușine pentru PNL, e o rușine pentru Iohannis că face astfel de desemnări în bătaie de joc, cu iresponsabilitate, mai ales în această perioadă de criză. Le cer să se trezească. Nu suntem bătaia lor de joc. Nu se poate ca o țară întreagă să fie ținută la cheremul unor iresponsabili. E momentul să vină cu picioarele pe pământ, mai ales când suntem confruntrați cu această criză uriașă. Vedeți cât de repede se extinde, vedeți ce măsuri excepționale se iau în întreaga lume și noi ne jucăm de-a desemnarea primului ministru. Nici în republicile bananiere nu se întâmplă un asemenea lucru”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu în cadrul unei declarații de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel