Cîțu, premier susținut de PNL. DECIZIA PSD! Ciolacu: RUȘINE! Românii să se REVOLTE!

Marcel Ciolacu / FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu / FOTO AGERPRES

Liberalii îl susțin pe actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, pentru funcția de premier, a anunțat, miercuri seara, președintele PNL, Ludovic Orban. Cu privire la acest subiect, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis un mesaj.

„Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!!

Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD - doctorul Alexandru Rafila.

Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!

PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!”, a transmis, miercuri seară, Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel