Cîțu, poză simpatică înainte de moțiunea de cenzură / Foto în articol

Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu / Foto: gov.ro

Premierul Florin Cîțu a postat o poză simpatică înainte de moțiunea de cenzură.

Premierul Florin Cîțu încurajează primarii și președinții consiliilor județene, de Ziua Mondială a Animalelor, să lucreze împreună într-o campanie națională care să aibă în prim plan câinii fără stăpân. 

"De Ziua Mondială a Animalelor, încurajez primarii și președinții consiliilor județene să facă front comun într-o campanie națională în care să punem accent pe soluții pentru câinii fără stăpân.", a scris premierul Florin Cîțu într-o postare pe Facebook.

În continuare, Cîțu a dat "un exemplu de urmat pentru a rezolva problema perpetuă a cățeilor fără stăpân": Ilfov. "Altfel spus, se poate!", a adăugat Cîțu.

Premierul le-a amintit urmăritorilor de pe Facebook că "un cățel ne oferă companie, ne păzește, pot fi folosiți pentru terapie asistată și sunt cei mai buni căutători în misiuni de salvare de vieți omenești sau depistare de mărfuri ilicite."

"România civilizată pe care dorim să o clădim își protejează cetățenii și totodată îsi tratează animalele cu empatie și respect.", a încheiat Cîțu. 

Moțiunea de cenzură a PSD se votează mâine

Săptămâna trecută, în urma ședinței Birourilor Permanente Reunite, s-a decis că moțiunea USR PLUS - AUR nu se supune la vot. În schimb, va ajunge la vot moțiunea PSD, marți, 5 octombrie. (Știrea, AICI.)

PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”. Sorin Grindeanu făcuse apel către cei care „se întreceau în a nu respecta regulile să fie de acord” cu dezbaterea și votarea rapidă a moțiunii PSD.

Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că parlamentarii formațiunii vor vota moțiunea de cenzură a PSD.

Ciolacu: Guvernul Cîțu trebuie să plece rapid acasă

„Guvernul Cîțu trebuie să plece rapid acasă, deci cerem parlamentarilor USR-PLUS și AUR să acționeze logic și să voteze moțiunea depusă de PSD. Este singura moțiune depusă legal și care nu riscă să fie din nou atacată la CCR. Românii nu își mai permit să aștepte săptămâni întregi până vine și motivarea deciziei CCR, care va arăta dacă și în ce condiții s-ar putea relua procedura legislativă viciată a moțiunii USR-AUR”, a transmis recent Marcel Ciolacu, președintele PSD. „Dragi colegi de la USR-PLUS și AUR, vă așteptăm acum să dovediți prin vot că nu-l mai doriți pe Florin Cîțu la Palatul Victoria”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel