Cîțu, posibil candidat la șefia PNL. Orban, iritat de întrebările jurnaliștilor

Ludovic Orban, liderul PNL, a spus că nu îi e teamă de nimic. Cu toate acestea, a fost iritat de întrebările puse de jurnaliști cu privire la posibilitatea ca Florin Cîțu să ajungă lider PNL. 

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost iritat de întrebările jurnaliștilor referitoare la o posibilă candidatură a premierului Florin Cîțu la șefia partidului: „Se încearcă, prin tipuri manipulatorii, să se lanseze informații manipulatoare despre candidatura lui Florin Cîțu la șefia partidului”, scrie Mediafax. 

”Mie nu mi-e teamă de nimic. Eu cunosc foarte bine PNL, situația în care ne găsim. În momentul în care am luat decizia să mai candidez am făcut-o în deplină cunoștință de cauză. Dacă o să mai apară concurent pentru această decizie, este democrație. Oricine poate să candideze și membrii PNL vor hotărî cine conduce partidul”, a spus, vineri, Ludovic Orban într-o conferință de presă în județul Dâmbovița.

Relația lui Ludovic Orban cu Florin Cîțu

El spune că se află în relații foarte bune cu premierul Florin Cîțu.

”În relații bune (cu Florin Cîțu - n.r.), chiar dacă de patru luni de zile se încearcă permanent să apară pe surse, ba prin alte tipuri manipulatorii, să se lanseze informații manipulatoare despre candidatura lui Florin Cîțu la președinția partidului. Florin Cîțu nu a anunțat că va candida. Cu toate astea am fost întrebat de 200 de ori dacă mă tem sau ce părere am de candidatura domnului Cîțu. Nu-mi place să dau declarații decât pe certitudini. Când își anunță candidatura puteți să mă întrebați”, conchide Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel