Cîțu: Nu schimbăm ora la supermarket pentru că lucrurile dau rezultate

Florin Cîțu / Foto gov.ro
Florin Cîțu / Foto gov.ro

Florin Cîțu a susținut, luni, la Palatul Victoria, o conferință de presă. Premierul a făcut câteva precizări și despre ora de închidere a magazinelor. 

În cadrul conferinței de presă de luni, de la Palatul Victoria, un jurnalist i-a spus premierului că „rețelele de magazine vă propun să țineți magazinele deschise până la ora 19 sau chiar 20, pentru că în weekend se aglomerează. Vin și sărbătorile...”.

Întrebat dacă va modifica ora, Florin Cîțu a răspuns că „am discuții permanente cu rețelele de magazine. Am discutat și înainte de a lua această decizie. Nu a fost discutată ora, mi s-a cerut doar puțin timp pentru a pregăti. Noi am cerut de la magazine respectarea unor anumite norme în interior.”

„Am discuții permanente cu retailerii. Am avut și anul trecut, discut în fiecare zi... Ei înțeleg foarte bine situația prin care trece România și au fost alături de noi și anul trecut, când am trecut prin starea de urgență. În acest moment lucrurile rămân așa cum sunt pentru că dau rezultate.”, a încheiat premierul Florin Cîțu. 

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni, 5 aprilie, înființarea unui comitet interministerial, aflat în coordonarea sa, care se va ocupa de „revenirea la normalitate” în România, începând cu 1 iunie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel