Cîțu, mesaj de Ziua Mondială a Libertăţii Presei

Florin Cîțu / Foto gov.ro
Florin Cîțu / Foto gov.ro

De Ziua Mondială a Libertăţii Presei, premierul Florin Cîțu le mulțumește jurnaliștilor „pentru munca lor din timpul pandemiei și pentru ei”.

Printr-o postare pe Facebook, premierul Florin Cîțu a transmis, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, că „le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei.”

Cîțu a adăugat apoi că „informația verificată și corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor. Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie.”

„Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!”, a mai scris premierul Florin Cîțu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel