Cîțu, la cafea cu Isar, pe Dorobanți, sub pază sporită - VIDEO

Cîțu, la cafea cu Isar, pe Dorobanți, sub pază sporită  / Foto: Facebook Florin Cîțu
Cîțu, la cafea cu Isar, pe Dorobanți, sub pază sporită / Foto: Facebook Florin Cîțu

Florin Cîțu s-a întâlnit cu Lucian Isar la o cafenea din Dorobanți, sub pază sporită.

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit cu Lucian Isar pe Dorobanți, sub pază sporită. Cei doi s-au întâlnit la o cafenea, iar premierul ar fi avut un număr dublu de SPP-iști față de cei care îl însoțesc de obicei, potrivit Evz.ro

Deși relația celor doi e de notorietate, rar au fost văzuți împreună în posturi neoficiale. Lucian Isar, soțul senatoarei Alina Gheorghiu, este consilierul onorific al lui Florin Cîțu. La această întâlnire cei 10 agenți au avut grijă ca nimeni să nu se apropie de masa pe care, vreme de mai bine de o oră, au împărțit-o cei doi.

VEZI ȘI: Lucian Isar, nouă funcție în Guvernul Cîțu. Cu ce se va ocupa

Relația dintre Florin Cîțu și Lucian Isar

Florin Cîţu, în calitate de ministru al Finanţelor, l-a numit la începutul anului 2020 pe Lucian Isar în poziţia deținută de România de la BERD – Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare -, unul dintre cei mai mari creditori ai României. La finalul anului, deja în calitate de premier, Florin Cîțu l-a numit pe Lucian Isar, reprezentantul României la BERD, consilier onorific, o poziţie care nu este remunerată. 

Ultimele speculații legate de o viitoare poziție a lui Lucian Isar au părut săptămâna trecută, atunci când premierul a anunțat că proiectul legislativ care va duce la înființarea unei noi bănci cu capital de stat, Banca Națională de Dezvoltare, este în proces de avizare. Premierul a mai spus că noul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, va trebui să organizeze un grup de lucru care să găsească soluții pentru celelalte companii financiare de stat, dat fiind că noua bancă ”va prelua foarte multe din atribuțiile acestor instituții”. România și-a asumat în fața partenerilor europeni crearea Băncii Naționale de Dezvoltare, o bancă ce va finanța proiecte realizate din fonduri europene.

Întâlnirea surprinsă de reporterii EvZ a avut loc vineri, 20 august, a doua zi după anunțul premierului, cu puțin înainte de prânz. Cei doi ar fi venit și ar fi plecat împreună. La cafenea ar fi stat de vorbă timp de o oră, timp în care au băut cafea și apă plată. Unii oameni care ar fi trecut în apropierea celor doi ar fi fost opriți de agenții de pază și puși să se legitimeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel