Cîțu îl ignoră pe Orban, însă îi lasă ”plăcerea” să conducă ședința de marți

Orban și Cîțu
Orban și Cîțu

Îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă, a declarat președintele PNL, Florin Cîțu.

Îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă, declarațiile lui nu mai înseamnă nimic pentru mine, a declarat Florin Cîțu, joi seară, comentând seria de declarații a fostului lider al partidului de după Congresul formațiunii politice.

„Cred că este supărat, am înțeles, cred că o să îi treacă, sunt sigur, și va reveni la sentimente mai bune, pentru că Partidul Național Liberal ar trebui să fie mai important decât interesul personal”, a spus, la TVR 1, Florin Cîțu.

Premierul a precizat că, în următoarea perioadă, va fi luată în partid și o decizie legată de demisia lui Ludovic Orban din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

„Îi voi lăsa plăcerea să conducă ședința de marți”, când va fi dezbătută moțiunea de cenzură depusă de PSD. „Este important pentru toți liberalii să îl vadă marți acolo, cum prezidează o moțiune pe care și-a dorit-o foarte mult, împotriva propriului partid”, a adăugat Florin Cîțu.

Florin Cîțu e un pion care poate fi sacrificat oricând și refolosit în alte scopuri”, a declarat, joi, Ludovic Orban.

Ultimatum! Florin Cîțu: PNL încheie discuțiile cu USR PLUS dacă votează moțiunea de cenzură a PSD

PNL îi așteptă în continuare pe cei de la USR PLUS la discuții, dar va „trage linie” în momentul în care vor vota moțiunea de cenzură a PSD, a declarat, în această săptămână, premierul Florin Cîțu.

Florin Cîțu a afirmat că PNL este un partid responsabil care și-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă și nu dă înapoi.

„În continuare, PNL rămâne ferm în spatele președintelui și al premierului în această perioadă, nu este niciun fel de discuție aici. În continuare îi așteptăm pe partenerii de la USR să vină să discutăm și să mergem cu această coaliție, dar vom trage linie în momentul în care cei de la USR vor vota moțiunea alături de PSD sau de AUR. În acel moment, PNL nu va mai negocia cu USR”, a spus liderul PNL.

Birourilor Permanente Reunite au decis că moțiunea PSD va ajunge la vot pe data de 5 octombrie.

VEZI ȘI: Ciolacu, strategie înainte de moțiune: Colegii să evite întâlnirile până marți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel