Cîțu, de Paști 2021: N-o să mă vedeţi. O să vă las în pace

Cîțu, de Paști 2021: N-o să mă vedeţi. O să vă las în pace
Cîțu, de Paști 2021: N-o să mă vedeţi. O să vă las în pace

Premierul Florin Cîţu va petrece Sărbătorile Pascale în familie. 

'De Paşte, în familie. Şi n-o să mă vedeţi. O să vă las în pace', a declarat miercuri Florin Cîţu, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

Premierul Florin Cîţu a mai spus miercuri seara, că se va implica în rezolvarea problemei adoptării bugetului Capitalei, subliniind că un Bucureşti fără buget înseamnă 'probleme mari' pentru toată lumea.

'Nu am discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei. Am discutat cu domnul preşedinte Barna şi vom media, dacă este nevoie, divergenţele de la Bucureşti. Din punctul meu de vedere, e important să luăm bugetul de la Bucureşti, pentru că orice întârziere a bugetului pentru municipiul Bucureşti înseamnă întârzieri de investiţii, înseamnă întârzieri de active, de facturi, care se vor întoarce după aceea şi nu vreau să ajungem să cerem, după aceea, bani de la buget. Soluţia de compromis este să avem un buget cât mai repede', a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare. 

'Nu am detalii. Vom discuta când vor fi de faţă şi cei de la Bucureşti, cei de la USR şi cei de la PNL. În acest moment este nevoie să deblocăm această situaţie cât mai curând, pentru că, repet, un Bucureşti fără buget înseamnă probleme mari pentru toată lumea. (...) Tocmai de aceea spun că este nevoie să aibă un buget cât mai repede, pentru că nu vreau să vină aceste probleme pe bugetul de stat. E nevoie să aibă un buget acum', a punctat Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel