Dan Vîlceanu, denunțătorul lui Orban, propunerea lui Cîțu la Finanţe

Sursa foto: Facebook Dan Vîlceanu
Sursa foto: Facebook Dan Vîlceanu

Florin Cîțu a anunțat că Dan Vîlceanu este propunerea lui de ministru al Finanțelor, la doar o zi după ce acesta din urmă a susținut că Ludovic Orban știa că premierul a făcut două zile de închisoare, după ce a fost prins băut la volan în SUA.

Florin Cîțu a anunțat, astăzi, că propunerea sa pentru funcția de ministru al Finanțelor este Dan Vîlceanu, cel care, în urmă cu doar o zi, spunea că Ludovic Orban avea dosarul premierului privind condamnarea din SUA.

Deputatul Dan Vîlceanu a declarat, ieri, că Ludovic Orban știa, de acum două luni, de faptul că Florin Cîțu a fost prins băut la volan, în SUA, în urmă cu 20 de ani. Liberalul le-ar fi arătat documentul doveditor unor colegi.

"Nu ştiu cum se va termina... Din punctul meu de vedere, nu se fac astfel de lucruri. Este foarte uşor să intru în jocul ăsta în care ne aruncăm mizerii unii împotriva altora. Dumneavoastră îmi cereţi să spun cine a dat la presă. Nu pot să vă spun exact persoana. Ceea ce vă pot spune este că, acum două luni jumătate, domnul Ludovic Orban ştia de acest document şi l-a arătat altor colegi", a spus Dan Vîlceanu, în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Ce spunea Orban despre contracandidatul său șefia PNL

"Ar trebui să fie supărat pe el"

"Vă spun sincer, ce m-a deranjat la declarația domnului Cîțu a fost așa, parcă o ușoară supărare că a fost făcută publică această informație. Cel care ar fi trebuit să facă publică această informație este Florin Cîțu. Dacă Florin Cîțu este supărat pe cineva, ar trebui să fie supărat pe el pentru că el ar fi trebuit să informeze opinia publică cu privire la această întâmplare din viața lui, care este totuși o realitate, s-a întâmplat, face parte din acele părți din penumbră sau din umbră pe care pot să le aibă mulți oameni. Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri este să mărturisești, să spui tu, să vorbești tu despre lucrul respectiv. Cum să fie supărat cineva că o astfel de informație apare în spațiul public. Probabilitatea ca o astfel de informație să apară în spațiul public este uriașă”, a declarat Ludovic Orban, la B1TV, aseară, după declarațiile lui Dan Vîlceanu.

"Eu, după declarațiile premierului Cîțu, m-am dus, am întrebat, am dat două telefoane. Mi s-a spus să intru pe site-ul respectiv (n.r. site-ul instanței din Iowa) și să bag "Florin Vasile Cîțu" și mi-a apărut. Orice cetățean de pe planeta asta, dacă intră pe site-ul respectiv prin căutare pe Google și bagă "Florin Vasile Cîțu", vede informațiile legate de subiectul acesta”, a mai spus liderul PNL.

"Mie nu mi-a comunicat acest episod din viața lui"

"Mai e un alt lucru care mă deranjează, faptul că anumiți colegi de-ai mei, care mă cunosc și care știu despre mine adevărul, au început să arunce în spațiul public că această informație ar fi fost făcută publică de mine sau de oameni din echipa mea, asta este o minciună sfruntată și este o formă penibilă, o formă penibilă de încerca să îl faci vinovat pe președintele partidului pentru o vină pe care nu o are.

În curând o să spună că eu sunt vinovat că Florin Cîțu, în 2000, a fost prins băut la volan sau că eu sunt vinovat de faptul că Florin Cîțu nu a făcut publică această informație… Mie nu mi-a comunicat în discuțiile interpersonale acest episod din viața lui. Noi am avut discuții pentru că noi am avut mai multe faze. Eu l-am susținut pe Florin Cîțu vicepreședinte economic al partidului, l-am susținut pe Florin Cîțu lider de grup la Senat, l-am susținut pe Florin Cîțu ca ministru al Finanțelor, l-am susținut pe Florin Cîțu ca premier. În nicio discuție nu mi-a relatat despre acest episod din viața lui”, a spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel