Cîțu, atac FEROCE la moțiune. Chirieac: Cred că a înspăimântat și alegătorii liberali

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Bogdan Chirieac a făcut o scurtă analiză după atacul dur lansat, luni, de ministrul Florin Cîţu de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Camera Deputaţilor dezbate, luni, 11 mai, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu.

„Semnatarii moţiunii sunt nişte criminali în opinia mea”, a declarat Florin Cîţu în Camera Deputaţilor. 

Întrebat, la Antena 3, pe ce drum ne îndreptăm, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns astfel: „Cu domnul Cîțu, dacă rămâne în continuare la Finanțe, în Groapa Marianelor ne ducem. Eu sper ca, totuși, domnul prim-ministru Ludovic Orban să facă o remaniere guvernamentală și să găsească un alt ministru de Finanțe. Nu știu ce a crezut domnia sa (n.r. cu referire la discursul lui Florin Cîțu). Că va mulțumi electoratul liberal? Nu!"

„Apoi confuziile grave pe care le are ministrul de Finanțe al României... E posibil așa ceva? Zice: atacați statul din Parlament. Statul e un organism care administrează țara în folosul românilor, al cetățenilor. Chestia asta o mai vedeam doar în timpul războiului româno-român. (...) Pot să înțeleg un discurs politic, în care se spune: opoziția nu a făcut, nu știe, nu cunoaște, sunteți incompetenți”, a spus analistul, adăugând: „Deci, dincolo de incompetența sa, problema este că dânsul face grave confuzii în acest moment, iar discursul acesta este total anti-european.”

„PSD e pe cale să facă o greșeală majoră. Nu s-a dus în sală ca să dea un semnal că domnul Cîțu nu e luat în seamă. Păi e greșit. Domnul Cîțu trebuie luat în seamă! (...) Are în pixul său zeci de miliarde de euro, bugetul României! Păi la ce a spus acolo cred că a înspăimântat și alegătorii liberali, care sunt intelectuali, oameni cu mici afaceri, pro-europeni. Zicerile domnului Cîțu merită scoase bucată cu bucată", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel