Cîțu, acuzații Tăriceanu. Lider ALDE: Prima victorie a celui care întruchipează eșecul

Tăriceanu
Tăriceanu

Tudor-Tim Ionescu, consilier general ALDE al Municipiului București, este deranjat de acuzațiile senatorului PNL, Florin Cîțu, cu privire la Călin-Popescu Tăriceanu, și expune motivele pentru care Cîțu nu ar trebui să se implice în aspecte de economie.

Prima așa zisă victorie politică a anului pentru cel ce întruchipează eșecul politicii !

Citesc pe Facebook cum un domn Florin Cîţu, senator #PNL, ne spune o parte dintr-o discuție din Biroul Permanent al Senatului de astăzi. Extaziat de faptul că, potrivit dânsului, președintele Senatului, Călin Popescu-#Tăriceanu, i-ar fi spus verde-n față că este un turnător și că ar fi "urlat" la el, dl. Cîțu consideră aceasta o victorie pentru dumnealui. Acesta este nivelul unui s#enator PNL. Pentru dumnealui o victorie nu ar fi un proiect legislativ inițiat de dumnealui și votat, nu ar fi ceva pozitiv realizat pentru românii care l-au ales în acea funcție, nu ar fi îndreptarea unor incorectitudini constatate în societate. Nu! Pentru dumnealui o victorie este să fie "pârâciosul" care ne spune că l-ar fi enervat pe dl. Tăriceanu.

Cine este Florin Cîțu

Ca să-nțelegem de ce acest domn Cîțu întruchipează #eșecul politicii actuale a PNL, putem menționa că el a fost trezorier la o bancă importantă din România până-n 2011 când a fost concediat de bancă într-un episod care, se pare, a fost legat de un #atac speculativ eșuat împotriva leului în 2008. Deci când domnul Tăriceanu era premierul care integra #România în Uniunea Europeană în 2007 și președinte al PNL, dl Cîțu, se pare că ar fi încercat atacarea speculativă a leului ?

Același domn Cîțu, care prin analizele lui "fine" economice, îl face în 2013 pe directorul adjunct al Băncii Naționale Române #BNR, dl. Constantin Chirca, să scrie "Care să fie explicaţia pentru acest articol #dezamăgitor al domnului Florin Cîţu? Neştiinţă sau rea voinţă?"

Este același domn Cîțu care declara în 2008 că #ROBOR (acest indice care afectează ratele creditelor tuturor românilor) este "o înțelegere între bănci" (adică înțelegere tip #cartel care constituie #infracțiune în România și se pedepsește cu închisoarea).

Mă opresc aici, momentan, cu lista de exemple care arată de ce dl. Cîțu este ultimul care ar trebui să vorbească despre economie, să dea lecții, să scrie scrisori prin Europa, ci mai degrabă ar trebui să dea explicații cu privire la înțelegerile pe care le gira alături de banca unde avea o funcție de conducere, cu celelalte bănci, totul pentru a lua cât mai mulți bani de la noi toți, de la români !

Pentru a-l parafraza pe acest eșec al politicii, #curajhaicasepoate să te afunzi și mai rău! Ține-o tot așa!, este mesajul publicat de consilierul ALDE, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Senat: Noul Birou permanent, validat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel