Circ total în Liga 1: Antrenor demis după numai o etapă

Astra Giurgiu
Astra Giurgiu

Campionatul românesc de fotbal începe să semene tot mai mult cu o competiție de amatori. Conducătorii cluburilor dau vina pe lipsa banilor sau a jucătorilor români de valoare, dar, cu siguranţă că şi ei au contribuţie semnificativă la declinul fotbalului autohton.

Lista nonsensurilor săvârșite de conducători este extrem de lungă, ultima ispravă avându-i în prim-plan pe cei de la Astra Giurgiu, care l-au demis pe Marin Barbu, după doar un meci pe banca tehnică a echipei. Antrenorul poreclit "Magiun"  a revenit, aseară, cu o înfrângere în Liga I, după trei ani de absenţă, iar aceasta i-a fost fatală.

În această după-amiază, tehnicianul a fost informat că nu mai face parte din planurile de viitor ale giurgiuvenilor, deşi fusese adus în locul lui Sinescu în urmă cu aproximativ o săptămână. Din câte se pare, Dinu Gheorghe a avut un rol important în debarcarea antrenorului, cel mai probabil, până la finalul sezonului echipa urmând a fi condusă de Daniel Isăilă, scrie prosport.ro.

"În urmă cu o oră, domnul Vamă mi-a spus că între mine şi Astra colaborarea a încetat. Sincer, sunt total dezamăgit, nu ştiu de ce m-au mai pus să conduc echipa asta. Într-o săptămână nu puteam face minuni. Personal, am simţit că domnul Dinu nu m-a dorit de la început, dar asta este viaţa. Suntem bărbaţi şi mergem înainte", a spus, dezamăgit, Marin Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel