Circ în Parlament după discursul lui Ponta, cu Orban și Zgonea

[] []

24 Martie 2014 / 17:16
Salveaza PDF Comentarii

Deputatul PNL Ludovic Orban a luat cuvântul în Parlament după ce premierul Ponta a anunțat, de la pupitru, scăderea prețului la energie, dar a fost întrerupt periodic de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, căruia liberalul i-a cerut să nu se comporte ca un subaltern al prim-ministrului.

Orban: Domnule deputat Victor Ponta, temporar, dar doar temporar premier, aș vrea să vă spun câteva cuvinte (din sală se aud huiduieli) despre rostul prezenței dvs aici, d-le deputat Victor Ponta. Dvs nu vă aflați aici pentru că așa vă doriți dvs și pentru că .. (Zgonea îl întrerupe tăindu-i microfonul)

Zgonea: D-le deputat, spuneți-mi procedura!

Orban: Procedură în conformitate cu art 182...

Zgonea: Dl deputat, toți suntem în sală în conformitate cu art 182 (...) Care este procedura pe care o invocați?

Orban: D-le Zgonea, aveați obligația de a-l întrerupe pe dl deputat Victor Ponta care se află astăzi aici nu pentru a vorbit vrute și nevrute, pentru a bate câmpii pe alte teme decât pe temele pentru care a fost chemat să vorbească. Din păcate nu ați făcut lucrul ăsta și ați provocat această dezbatere fără ca noi - dar nu noi suntem importanți, ci cetățenii României- să aflăm când se va reduce contribuția la asigurări de sănătate, fără ca noi să aflăm.. (Zgonea îi taie microfonul)

Zgonea: Vă mulțumesc d-le deputat, sesiunea de întrebări și interpelări, după ora 18:000, vă mulțumesc foarte mult (îl invită pe deputatul PDL Mircea Toader la pupitru)

Orban: Mulțumesc că mi-ați dat drumul, închei prin a-l ruga pe dl ministru pentru Relația cu Parlamentul, dl Eugen Nicolicea, să-l consilieze pe dl care este temporar șef și pe dumneavoastră d-le președinte Zgonea, să nu vă comportați ca un subaltern... (i se taie din nou microfonul)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29