Ciprian Tătăruşanu, testat pozitiv la Covid-19

Ciprian Tătărușanu / Foto: Agerpres
Ciprian Tătărușanu / Foto: Agerpres

Portarul Ciprian Tătăruşanu are Covid-19.

Ciprian Tătăruşanu, portarul român al echipei de fotbal AC Milan, a fost testat pozitiv la Covid-19, a anunţat luni clubul italian într-un comunicat.

"AC Milan informează că rezultatul unui test PCR efectuat de Ciprian Tătăruşanu la locuinţa sa a fost pozitiv. Ciprian se simte bine şi va continua perioada de carantină conform instrucţiunilor primite de la autorităţile sanitare", a indicat vicecampioana Italiei.

Tătăruşanu, care pe 9 februarie va împlini 36 de ani, a disputat în acest sezon şase meciuri în Serie A şi trei în Liga Campionilor.

Alte ştiri din sport:

Clubul francez Metz a anunţat patru jucători pozitivi la Covid-19

Clubul francez de fotbal FC Metz a anunţat că are patru cazuri de Covid-19 în efectivul său, informează cotidianul L'Equipe. FC Metz a confirmat practic o informaţie publicată de cotidianul regional Le Republicain Lorrain conform căreia trei din cei patru jucători pozitivi sunt atacanţii Papa Ndiaga Yade, Opa Nguette şi Lenny Joseph, ei urmând să revină la antrenament săptămâna viitoare.

Aceasta este o nouă lovitură dură pentru echipa din Ligue 1, care era deja slăbită de absenţa a şapte jucători reţinuţi pentru a disputa Cupa Africii pe Naţiuni din această lună în Camerun.

Metz, locul 18 în clasament cu 16 puncte, va primi replica lui RC Strasbourg (10), marea rivală, duminica viitoare în meci contând pentru etapa a 20-a din Ligue 1.

Fundaşul echipei Wolfsburg, Josuha Guilavogui, şi-a spart nasul la un antrenament

Fundaşul echipei germane de fotbal Wolfsburg, Josuha Guilavogui, şi-a spart nasul la un antrenament, însă este de aşteptat să revină la pregătire în acest weekend, a anunţat luni clubul din Bundesliga, scrie DPA.

Conform sursei, accidentarea a avut loc în timpul unui duel aerian cu coechipierul său, Felix Nmecha.

Chiar dacă va relua antrenamentele, el nu va fi probabil disponibil pentru primul meci al echipei sale din acest an, duminică, în deplasare, cu Bochum, în etapa a 18-a.

Wolfsburg este momentan pe locul 13 (din 18) cu 20 de puncte, în timp ce VfL Bochum este cu o treaptă mai sus cu acelaşi număr de puncte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel