Ciprian Marica a semnat cu Steaua. Salariu-șoc

Ciprian Marica a semnat cu Steaua. Atacantul a făcut prima poză oficială în tricoul echipei la care va juca, alături de președintele clubului, Valeriu Argăseală. 

Ciprian Marica a semnat un contract pe un an. Va primi salariul minim pe economie, 2.500 de lei, dar și o primă de un milion de euro dacă se va califica în Liga Campionilor, spune Gigi Becali. Ciprian Marica va purta tricoul numărul 9, purtat ultima oară de Gabriel Iancu, potrivit Digi Sport

"Aşa cum am anunţat în primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua Bucureşti. Am venit cu inima deschisă, voi da toată energia mea pentru a câştiga toate trofeele puse în joc şi pentru a duce echipa în UEFA Champions League. Vin în România pentru România! Le mulţumesc antrenorului, conducerii executive şi patronului pentru insistenţa cu care m-au dorit la echipă şi le mulţumesc şi celor din mass-media pentru interesul pe care mi l-au arătat. Nu a fost nici un mister, negocierile le-au purtat reprezentanţii mei. Spun asta pentru cei care m-au aşteptat în diferite locaţii. Sper să avem o colaborare foarte bună şi sper că vom face performanţe pentru România", a spus Ciprian Marica, potrivit contului oficial de Facebook al Stelei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel