Ciprian Marica a cumpărat un club de tradiție din România

Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei României, a câștigat licitația pentru sigla și palmaresul unui club de tradiție din fotbalul românesc.

Este vorba despre Farul Constanța, club intrat în insolvență în 2012 și în faliment în 2015. Licitația a fost organizată de firma SC Insol, și a fost câștigată de Lizeta Haralambie, avocatul care îl reprezintă pe Ciprian Marica. Fostul internațional va plăti în schimbul siglei și a palmaresului suma de 41.300 de euro.

Rămâne de văzut ce va face Ciprian Marica în viitor cu sigla și palmaresul grupării de la Malul Mării Negre. Clubul Farul a intrat în faliment în octombrie 2015, după ce intrase în insolvență în 2012, informează Digi Sport.

Suporter Spirit Club Farul Constanța, echipa înființată în vara anului 2016 de către suporterii fariști a promovat la finalul stagiunii recent încheiate în Liga 2, dar s-a despărțit curând de antrenorul Petre Grigoraș și de secundul Marian Dinu. Clubul fanilor constănțeni a încercat să participe la licitație, însă a acuzat în mai multe rânduri lichidatorul judiciar de diverse jocuri de culise. Liderul suporterilor constănțeni a anunțat pe facebook că ultimele evenimente nu vor afecta deloc soarta echipei suporterilor, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel