Ciprian Ciucu, gest incredibil după atacul din Alba Iulia. Oana Băluță: Se poate, vă rog?

Ciprian Ciucu
Descriere foto: Ciprian Ciucu

O poză publicată de Ciprian Ciucu, consilier general al PNL, pe Facebook a scandalizat internauții. Imaginea are legătură cu tânăra lovită și tâlhărită de un recidivist în scara unui bloc din Alba Iulia.  

Ciprian Ciucu a considerat că este cazul să facă puțină politică pe seama subiectului, "un soi de "simbol" tâmpit pentru a arăta agresiunea PSD-ului asupra României", după cum se revoltă o internaută.

(w670)

Mai jos redăm întreaga postare cu privire la gestul lui Ciprian Ciucu:

"Zilele trecute, o femeie a fost lovită și tâlhărită de un bărbat în scara unui bloc din Alba Iulia. Individul a mai fost condamnat pentru tentativa de viol şi tâlhărie. Cazul acesta de agresiune asupra unei femei în spațiul public este folosit de Ciprian Ciucu drept un soi de "simbol" tâmpit pentru a arăta agresiunea PSD-ului asupra României. Se poate, vă rog, să nu mutăm centrul de greutate de pe siguranța femeilor în spațiul public? Se poate, vă rog, să rămânem la discuția despre violență si agresiune și despre cum afectează relația și libertatea de interacțiune a femeilor cu spațiul public? Aceasta era o bună ocazie pentru politicieni să se uite la politicile de prevenire și combatere a violenței, la tipuri de sancțiuni etc. Părerea mea este că PSD-ul oferă suficiente motive pentru a fi criticat și nu e nevoie de această analogie îndoielnică", s scris pe Facebook Oana Băluță, profesor în cadrul Universității din București.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27