Ciprian Ciucu, dat în judecată de viceprimarul Bădulescu. PNL: Postare pe Facebook veche de mai bine de un an

Vlad Manolache / 19 iun 2018 / 19:29 Salveaza PDF Comentarii

Partidul Național Liberat a recționat după ce vicepreședintele PNL București, Ciprian Ciucu, a fost dat în judecată de viceprimarul Aurelian Bădulescu.

PNL acuză echipa primarului Gabriela Firea că "recurge la intimidări de tipul acțiunilor în judecată prin care se solicită aleșilor liberali zeci de mii de euro". Mai exact, se referă la acțiunea în instanță inițiată de vicepremiarul Aurelian Bădulescu care l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu vicepreședinte PNL București, consilier general în Consiliul General al Municipiului București, "solicitând instanței ca acesta să-i plătească suma de 10.000 de euro pentru presupuse daune de imagine cauzate de o postare pe Facebook veche de mai bine de un an", susțin cei de la PNL în comunicat. 

PNL acuză acțiuni de intimidare la dresa membrilor

Partidul Național Liberal a susține, în același comunicat, că "Ciprian Ciucu a fost dat în judecată în anul 2016 și de familia de primari Firea-Pandele dar aceștia și-au retras ulterior plângerile. Între timp, după cum se știe, Primarul Gabriela Firea i-a amenințat cu procese pe aleșii PNL chiar de la tribuna Primăriei. Partidul Național Liberal este alături de membrii săi și consideră că astfel de acțiuni în instanță sunt menite să intimideze membrii opoziției, cu mijloace din afara jocului politic", scrie în comunicatul liberalilor. 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28