Ciorei Cosmin, DEMISIE din PSD: Duceți-vă naiba, tovarăși!

Cosmin Ciorei, fost candidat la Primăria Slatina din partea UNPR, în prezent membru PSD, a anunțat că și-a dat demisia din Partidul Social Democrat.

"Astăzi am decis să pun capăt rușinii și să demisionez din PSD. Am crezut și am susținut programul de guvernare, dar se pare că maculatura a fost lăsată deoparte și altă a devenit prioritatea partidului. 

La discuțiile purtate cu conducerea PSD am fost informat că se vor face schimbări majore și că cei care au probleme cu legea vor fi excluși, iar partidul va intra în reconstrucție. Timpul însă a demonstrat că obiceiul vechi nu se schimbă. 

Eu am fost crescut și educat cu onoare și cu simțul răspunderii iar astăzi, din respect pentru toți cei care m-au susținut, m-au votat și au crezut în mine, mă retrag din viață politică. Cu bine prieteni, duceți-va naiba tovarăși!", a fost mesajul lui Ciorei Cosmin.

[citeste si]

Amintim că la finalul anului 2016, fostul preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a UNPR Olt, Cosmin Ciorei, a semnat adeziunea la PSD.

La acel moment, Cosmin Ciorei afirma că a decis să devină membru PSD deoarece progresiştii 'şi-au pierdut identitatea', iar în judeţ, preşedinţii PMP 'au lăsat deoparte' organizaţiile de tineret. Preşedintele organizaţiei de tineret a PSD Olt, Ionuţ Ivan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că fostul progresist Cosmin Ciorei este 'un tânăr care are deja experienţă politică, are proiecte şi are nevoie de o echipă puternică să pună aceste proiecte în aplicare'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel