Cioloș vrea să pice Guvernul Dăncilă: Termen limită

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș, abia relansat în politică, tehnocratul care a preluat conducerea Guvernului României după tragedia din Colectiv, declară că România are nevoie de un Guvern nou. 

”România are nevoie în momentul de față de un guvern mai credibil decât cel de acum, care să reprezinte țara la președinția consiliului UE. (...) Nu de remanieri punctuale avem nevoie, ci de un nou guvern cu oameni competenți care să facă față responsabilităților și exigențelor președinției.” este declarația lui Dacian Cioloș, la Digi24. 

Fostul premier tehnocrat dă și un termen limită: ”până la sfârșitul lunii noiembrie, cel târziu”. El mai afirmă că apoi riscă să devină prea târziu, subliniind că nu e vorba despre de președinția UE, fără a spune și la ce alte aspecte se referă. 

Întrebat direct dacă vrea să dărâme Guvernul Dăncilă, afirmă că nu el, Opoziția: ”Eu cred că opoziția ar trebui să își fixeze acest obiectiv”. Dacian Cioloș spune că nu dă lecții nimănui, ”cu toată modestia”, dar cunoaște foarte bine cum stau treburile la nivel european. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel