Cioloș, surpriză. Pieleanu: Îl bate pe Iohannis

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Cioloș este marea surpriză a momentului. Sociologul Marius Pieleanu susține că sunt județe unde se situează mai sus decât Iohannis la încredere publică.

Cioloș și Partidul România 100 se pare că acaparează din ce în ce mai mult electorat din tabăra dreptei. Deși a anunțat, în trecut, că nu va candida împotriva lui Klaus Iohannis, fostul premier ar putea să își schimbe opțiunile odată cu cifrele aflate în continuă creștere. Sociologul Marius Pieleanu a dezvăluit că există deja mai multe județe unde șeful statului a căzut pe poziția a doua în topul încrederii populației, după ultimele mișcări ale lui Dacian Cioloș.

Șanse de a se califica în turul II

"Sunt mai mult preocupat de creșterea semnificativă a simpatiei publice față de Dacian Cioloș. Pot să spun că am județe unde Dacian Cioloș este pe primul loc și îl bate pe Klaus Iohannis la încredere publică. Teoria asta, în cazul în care Dacian Cioloș ar candida pe zona USR-ului sau al unui nou patid din stradă, ar putea să producă o reală surpriză și să se califice domnia sa din dreapta românească în turul doi, și nu Iohannis. Începe să prindă din ce în ce mai mult contur rațional. Dacian Cioloș și partidul domniei sale, România 100, care nici nu a ieșit bine de pe scările tribunalului, sunt din ce în ce mai bine văzute de populație. Este o preocupare și să vedem dacă se va confirma în umrătoarele analize", a declarat Pieleanu la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel