Cioloș revine după întrebarea de la Realitatea TV care l-a iritat. Ce relație are cu Virgil Ardelean

Dacian Cioloș a recunoscut ce relație de rudenie are cu Virgil Ardelean, după ce a fost vizibil iritat de întrebarea adresată la Realitatea TV dacă este nepotul fostului șef de la ”Doi și-un sfert”. 

Luni, Dacian Cioloș a avut un ton iritat când a fost întrebat dacă este nepotul lui Virgil Ardelean și a răspuns că ”nu sunt niciun nepot, suntem din același sat”

Întrebat, din nou, despre ce relație de rudenie are cu acesta, după câteva zile, fostul premier tehnocrat a răspuns: ”Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie. L-am cunoscut destul de puţin, i-am cunoscut destul de puţin familia. L-am cunoscut, evident, pentru că este din sat, de-acolo. Nu mi-e ruşine deloc cu ceea ce a făcut Virgil Ardelean, cu ceea ce a lăsat în urmă, cu modul în care şi-a făcut treaba. Eu mi-am văzut de viaţa mea, de cariera mea. Nu am beneficiat niciodată de această cunoştinţă, şi de nici o altă relaţie. Responsabilităţile pe care le-am avut mi le-am asumat direct, fără proptele”, a spus Dacian Cioloș, într-un interviu pentru Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel